Teater Till Min Kära Fiende

till min kära fiende2

Teatern spelas Lördagen den 2 april klockan 14.00 på Hällagården.

Biljettpris 150 kr inklusive fika i paus. Biljetter finns på på biblioteket i Borensberg, betalas enbart med Swish, och på Tickster, .

Titta även på Johker scenkonst Fb sida.

Till min kära fiende kan beskrivas som en brevroman i pjäsform, inte helt olikt A.R. Gurneys Love Letters, där två skådespelare läser brev och annan korrespondens. Den handlar om Alexander, en bortskämd förmögen ung man som träffar sin överkvinna Ylva, en fotokonstnär som brottas med sin skaparångest. Det är två helt olika världar som möts när Alexander skickar ett reklamationsbrev som resulterar i att Ylva får sparken från sitt jobb, och deras liv tar en helt oväntad vändning. Vi får följa deras allt mer absurda brevväxling medan deras känslor pendlar mellan hat och kärlek. Men var kommer det att sluta?

Pjäsen är skriven av Bill Corbett och översatt till svenska av Johker Scenkonst.
Medverkande: Kerstin Bergström och Johan Millving